Koffie met .... Germaine en Majolein over het Hospice

Wijkcentrum Rozenobel

Details

Dinsdag 26 september 2023 van 19:30 tot 21:30 uur
Afgelopen
Dukatenplein 2, Gorinchem

Zorg in het hospice

Wanneer thuisblijven geen optie meer is, kan een opname in ons Hospice een fijn alternatief zijn. We ontvangen u én uw dierbaren graag in de warme, huiselijke sfeer van ons bijna-thuis-huis. Onze vrijwilligers staan daar, samen met de huisarts, wijkverpleging en familie, voor u klaar.

Je wilt er liever niet over nadenken, maar vroeg of laat komt er een moment dat je te maken krijgt met naasten, familie, buren of vrienden met een ernstige ziekte, zo erg dat iemand niet meer beter wordt. Heb je vragen hoe het nu eigenlijk gaat in het hospice en hoe het er uit ziet? Wat de vrijwilligers doen? Is het niet eng om te werken bij mensen die dood gaan?

Germaine en Majolijn komen graag vertellen tijdens een kop koffie of thee welke mogelijkheden er zijn ter ondersteuning van de mantelzorgers of voor de zieke zelf. We vinden het leuk om jullie te vertellen wat de vrijwilligers allemaal doen én wat dat betekent.

Dus heb je vragen, ben je nieuwsgierig, we zijn er 26 september om al jullie vragen te beantwoorden! Tot dan!

Wijk
Binnenstad, Dalem, Gildenwijk, Haarwijk, Hoog-Dalem, Laag-Dalem, Lingewijk, Stalkaarsen, Wijdschild, Omstreken

Over de organisator

Wijkcentrum Rozenobel
Wijkcentrum Rozenobel is het centrale ontmoetingspunt in de Haarwijk. Het is de plek waar activiteiten voor verschillende doelgroepen uit...... Lees meer