Details

Vrijdag 25 november 2022 tussen 12:00 en 17:00
Afgelopen
Gijsbert van Andelpark 1, Gorinchem

Green Friday 

Het Natuurcentrum wil op Black Friday (25 november) een tegengeluid laten horen, zodat we samen de enorme overconsumptie op deze dag tegengaan. Een aantal medewerkers heeft groene, gratis activiteiten bedacht. Consuminder en belast het milieu minder. Kom langs en doe mee!

Programma Green Friday

Er is die dag een geefkast i.s.m. de Geefwinkel; wellicht zit er iets voor jou bij, je mag het gratis meenemen. Iets inleveren mag uiteraard ook.

Je kan ook tussen 16.00 – 18.00 uur plaatsnemen aan de upcycle knutseltafel van onze natuureducatie-docent Els van Lis en robotjes, vreemde vogelbeesten of kerstversiering maken van oud keukenmateriaal. Geef je fantasie de ruimte en kom lekker spelen en creëren met kringloopvondsten.

Het repaircafé, waar onze Natuurouder Onno Burmania bij is betrokken, is die middag aanwezig om informatie te geven over het repareren van kapotte spullen.

En je kunt vanaf 17.00 uur kleding komen ruilen! Heb je goede kledingstukken die je niet meer draagt, maar die je nieuwe eigenaar gunt? Neem ze mee! NDE-coördinator Esther Dijkstra zorgt ervoor dat jij wellicht de nieuwe eigenaar van een mooi kledingstuk wordt, dat de vorige eigenaar niet meer draagt.

Onze horecamedewerker Sophie de Hart zorgt die middag voor lekkere hapjes en drankjes van overtollige ingrediënten om zo voedselverspilling tegengaan.

Wijk
Binnenstad, Dalem, Gildenwijk, Haarwijk, Hoog-Dalem, Laag-Dalem, Lingewijk, Stalkaarsen, Wijdschild, Omstreken

Over de organisator

Natuurcentrum Gorinchem
Natuurcentrum Gorinchem heeft nog niets over zichzelf geschreven.